MASSAAŽID & RITUAALID

Meie terapist HETI osavate ja kogenud käte all saad kogeda süvamassaaži ja
regulaarselt vajalikke puhastavaid kehahoolitsusi.

Massaaž seljale ja õlavöötmele
30min 30€
45min 35€
Kombinatsioon klassikalisest ja punktmassaažist pakub leevendust kangele seljale ja pinges turjale.

Kogu keha massaaž
60min 45€
75min 50€
90min 60€
Massaaž vähendab pingeid, stressi ja lihasvalu. Keskendume sellele, mis sulle enam muret teeb – pinges turi, kange selg või jäik puus. Põimime klassikalist ja süvamassaaži spetsiaalsete energiat taastavate tehnikatega. Nii algab keha ja hinge noorenemine ja kroonilised haigused taanduvad. Taastub elujõud ja stress ununeb.

Tõhus SÜGAVPUHASTUS seljale
30min 45€
Vajalik pooltund nii naistele kui meestele, tüdrukutele ja poistele – soovitame regulaarselt vähemalt korra poolaastas!
Koorime selga soojas aurujoas, mil pähklikoorte mikropeened osakesed tõhusas koostöös papaia ensüümidega eemaldavad surnud naharakud. Eemaldame mehhaaniliselt nahapinna ebapuhtused. Lõpukreemiks on siidine kehapiim. 
Kui tahad veidi rohkem mõnuleda, lisa sellele 30-minutisele seljapuhastusele veel ekstra 30 minutit seljamassaaži :

Sügavpuhastus seljale koos RAHUSTAVA seljamassaažiga
60min 65€
Sellesse tundi mahub peale tõhusa selja puhastuse ka nauditav seljamassaaž. Teepuu, sidruni ja kampri eeterlikud õlid ning kõrvenõgese ja kase taimeekstraktid kindlustavad täiuslikult puhastatud ja sileda seljanaha. Vajalik hoolitsus, mis parandab su seljanaha toonust ja tekstuuri.

MASSAAŽIRITUAAL seljale ja näole
60min 65€
Lemmikhoolitsus massaažifännidele! Sisaldab süvamassaaži seljale, õlgadele ja turjale; peamassaaži ning näo-, kaela- ja dekolteemassaaži.  

Hõrk kahetunnine rituaal PEALAEST VARBAOTSTENI
120min 105€
Ülimalt rahustav ja hellitav hoolitsus, pärl meie menüüs. Värskendav ja silendav näohoolitsus on põimitud nauditavaks tervikuks luksusliku kogu keha-, näo- ning peanaha massaažiga, hõrgult sandlipuu, roosi ja sidrunheina aroomidest saadetuna. Lahkud meilt lõhnava ja lõõgastununa, nahk siidjas ja niisutatud.